De bedste steder at købe iPhone 13

Hvis du forsøger at finde en iPhone 13 på Apples hjemmeside og ikke er i stand til at finde en, kan det være værd at kigge andre steder. Apple-produkter kan købes hos mange andre forhandlere, SIM-fri og med en kontrakt. Swappa har iPhone-tilbud, der sparer dig for de lange køer i Apple-butikker og bekymringen for, at der muligvis ikke er nok lager. Du finder ofte den iPhone, du leder efter, på en brøkdel af, hvad du ville betale i en Apple-butik.

En brugt iPhone kan være en mulighed for dig, hvis din operatør er AT & T, Verizon eller T-Mobile. Disse butikker lagerfører ofte de nyeste iPhone-modeller. Du kan også spare nogle penge. Disse butikker kan muligvis tilbyde telefoner til en nedsat pris og give mulighed for nem returnering. For de seneste tekniske tips, særlige tilbud og mere, tilmeld dig deres nyhedsbrev.

Apple vil have iPhone 13 Pro-, Max- og Max-versionerne tilgængelige i sin onlinebutik. Apple har indgået partnerskab med flere forhandlere og større operatører for at give dig nye iPhones. Disse detailpartnere har ofte eksklusive tilbud og kan tilbyde afbetaling af iphone 13 til en lavere pris end hvad du ville finde i Apple Store. Du kan muligvis ikke få en hel del i en AT & T-butik, men du kan stadig drage fordel af indbytningsplaner og planer, hvis du har en transportørplan for at spare penge.

Verizon iPhones fås til mange nedsatte priser. Når du bytter en gammel telefon, kan du modtage en gratis 128 GB iPhone 13 Pro og seks måneders Apple Music. Verizons aftale er begrænset til 128 GB iPhone 13 Pro. Du kan købe iPhone 13’s andre modeller fra Apple eller Verizon. Et forudbetalt Mastercard kan købes hos Cricket Wireless til en overkommelig, renoveret iPhone.

Apple har indgået et omfattende samarbejde med store luftfartsselskaber, herunder AT & T for at tilbyde iPhone 13-serien. Når du tilmelder dig en afdragsplan eller en ubegrænset plan, modtager du også en gratis iPhone 13 Mini. Hvis du har en kompatibel smartphone, vil de fleste større operatører tilbyde iPhone 13 til indbytning. AT & T tilbyder også $ 100 rabat på indbytninger

Nylige anmeldelser har været positive om iPhone 13-linjen til smartphone-fotografer. Kameraerne er nu bedre og leveres med ProMotion 120Hz skærme. Makrotilstand er også tilgængelig. Bortset fra en lysere skærm har iPhone 13-linjen mange andre fordele, såsom en mindre skærm og længere batterilevetid. Du kan tjekke iPhone 13 Pro Max for at finde ud af, hvilken iPhone der er bedst for dig.