Sådan investerer du i bitmønter

Du er ikke den eneste, der nogensinde har spekuleret på, hvordan du investerer dine bitmønter. Der er mange måder at investere i kryptokurrency på. Nogle strategier er mere lukrative end andre. Vi diskuterer, hvordan du opdeler din investering over tid i denne artikel. Vi diskuterer strategien “Dollar cost averaging”, hvordan man investerer i Bitcoin-fonde eller en IRA og mere. Vi vil også dække, hvordan man køber kryptokurrency, hvordan man bruger Dollar-cost-averaging-strategien og andre strategier for succes.
Dollar-cost-averaging strategi

Dollar-cost-averaging-strategien er en metode til investering i kryptokurver, der minimerer risikoen for volatilitet. Denne strategi ligner regelmæssige køb på en kryptovaluta-handelsplatform. Dette hjælper investorer med at reducere deres følelsesmæssige reaktioner på markedsudsving. Det er også en sikker måde at drage fordel af kryptovolatilitet. Dollar-cost gennemsnit har mange fordele. Det er mindre risikabelt og giver bedre afkast over en længere periode.

Du investerer et fast beløb hver uge og fordobler det derefter hver anden uge. Det er muligt at investere $ 10 om ugen, hvilket er meget overkommeligt for de fleste mennesker. Dette ville oversætte til $ 4700 i langsigtet investering. Denne strategi ville resultere i en samlet investering på $ 451,572. Du ville have investeret $ 5,000. Det er $ 9,833%, hvis du foretog en månedlig investering på $ 50.
Investering i bitcoin-fonde

Bitcoin-midler er en fantastisk måde for dig at få eksponering for prisudviklingen uden faktisk at eje de underliggende aktiver. Børsnoterede virksomheder fra forskellige regioner lancerer langsomt bitcoin-midler. Du kan tjene penge ved at købe aktier i børsnoterede virksomheder, der har bitcoin i deres statskasse. Disse fonde er risikable investeringer, så vær forsigtig. Denne type investering vokser i popularitet og kan være en fantastisk måde at få eksponering for bitcoin-priser.

En Bitcoin-fond investerer ikke direkte i bitcoin, men den kan eksponeres indirekte gennem andre digitale aktivfonde. Bitcoin er et digitalt aktiv. Dets ejerskab bestemmes gennem deltagelse i et online peer-to-peer-netværk og open source-software, der styrer det. Bitcoins værdi garanteres ikke af nogen regering eller virksomhed. I stedet er ejerskab beskyttet med offentlig nøglekryptografi. Værdien af bitcoin vil falde, hvis den kontrolleres af en regering eller et selskab.
Investering i bitcoin IRA

Selvstyrede IRA’er giver fleksibilitet. Fleksibiliteten i selvstyrede IRA’er giver dig mulighed for at vælge de investeringer, du ønsker at foretage, og hvordan midlerne investeres uden hjælp fra en depotmand. Selvstyrede IRA’er er et godt valg for dem, der ikke ønsker eller har brug for at betale høje gebyrer eller risikerer at miste kontrollen. Selvstyrede IRA’er giver dig mulighed for at beregne kryptogebyrer og handle for mindre.

Bitcoin IRA-udbydere kan hjælpe med at diversificere din portefølje. Du skal være i stand til at opbygge en forskelligartet portefølje, og de skal have strenge køleopbevaringsprotokoller på plads for at forhindre pengetyveri. Disse virksomheder bør også tilbyde forsikring til dækning af hele indbetalingsbeløbet. Disse forholdsregler øger dine chancer for at tjene penge med bitcoins. Hvem ønsker at miste alle deres penge? Du kan investere dine penge i Bitcoin IRA-udbydere, hvis du er usikker på sikkerheden ved dine investeringer.