Gennemsnitlig personlig lånerente – Hvordan man kvalificerer sig til de bedste renter på personlige lån

Personlig lån renter kan variere meget afhængigt af kredit score og din personlige økonomiske situation. Du kan betale så meget som hundredvis i timen, hvis din risiko rating er høj. Hvis du har god kredit og god indkomst, og du ønsker at konsolidere gæld, kan du være i stand til at få et lån med en lav rente. Det er næsten umuligt at finde et lån, hvis din kredit score ikke er god nok.

For at konsolidere din gæld eller opnå personlige lån til en lavere rente, skal du først kende din kredit score. TransUnion og Equifax er de vigtigste kreditvurderingsbureauer. Experian, Equifax og TransUnion bestemmer alle din FICO-score. Dette repræsenterer din gældsrelaterede risiko. Disse tre kreditbureauer også beregne den gennemsnitlige personlige renter på realkredit. Hvis din kredit score er under 500, disse långivere anser det for “fair”. Det betyder, at du vil få en bedre rente og vilkår, men mindre attraktive månedlige betalinger end låntagere med højere score.

Du kan overveje at ansøge om finansiering gennem ikke-bank udlån selskaber online, selv om din FICO score ikke opfylder minimumskrav. Mange hjemmesider kan du udfylde en ansøgning online for et lån. Långivere derefter sende dig prækvalificerede tilbud. Disse lån tilbyder lavere renter og vilkår end banker, hvis du er berettiget. Ikke-bank långivere er ofte i stand til at tilbyde bedre rentegaranti end banker. Sørg for at gøre grundig forskning på virksomheden, før du underskriver noget!

Det er vigtigt at være forsigtig, når du ansøger om et lån med straks med udbetaling fra en långiver, du ikke kender. Selvom du måske har set mange websteder, der hævder at tilbyde personlige lån online, pas på, at mange af dem kunne være svig. Hvis du finder et legitimt websted, skal du kontrollere kontaktoplysningerne. Legitime långivere bør have en fysisk placering samt et telefonnummer. De bør også altid have lettilgængelige kontaktoplysninger. Du kan finde disse oplysninger på hjemmesiden. Ring derefter til nummeret for at bekræfte, at du taler med en rigtig långiver.

En anden vigtig faktor, når de beslutter, hvad renten kan du få for en personlig pant er din gæld til indkomst ratio. Långivere vil ikke være interesseret i din kredit historie. Hvad deres lån vil gøre, er at få dig ud af den nuværende finansielle rod du er i. Høje gældskvoter vil føre til højere rentebetalinger. Som du kan se, er det vigtigt, at din gæld-til indkomst-forholdet holdes på et håndterbart niveau. Dette vil sikre, at du er berettiget til de højeste priser.

Du bliver også nødt til at overveje typen og størrelsen af det lån, du modtager. Dette vil påvirke din evne til at kvalificere sig til den bedste rente. Sikrede personlige lån er bedst, fordi du bliver nødt til at tilbyde sikkerhed for at hjælpe dig med at sikre pengene. Denne indstilling fungerer ikke, hvis din ejendom ikke har nogen værdi. Hvis du ønsker lavere renter, usikrede personlige lån er den bedste løsning.