Skiftende arbejdspladser? Lad ikke din 401(k) glide væk.

Skiftende arbejdspladser? Lad ikke din 401(k) glide væk.
Dagens jobmarkedet er mere kortvarig end nogensinde. Og som flere og flere personer skifter job, de begynder at spekulere på, hvad de skal gøre med de penge, de har optjent i deres arbejdsgiver-sponsorerede pensionsordninger som deres 401(k) planer. Den gode nyhed for 401(k) plan deltagere er, at din pensionering ordningens aktiver er meget bærbar, så kan du måske holde dine eksisterende 401 (k) ordningens aktiver i en skatte-udskudte miljø.
Tricket er at modstå trangen til at bruge pengene. Efter tucking penge væk i din 401 (k) for et stykke tid, kan du blive fristet til at bruge det til at forkæle dig selv med en ny bil eller nogle andre overbærenhed. Fordi det kunne bogstaveligt tage år at erstatte dine eksisterende 401(k) midler, bør du tænke grundigt inden for tidligt at tage penge fra din pensionsopsparing.
En forhastet tilbagetrækning beslutning af en person under 55 år kunne nemt tørre ud en tredjedel af anlægsaktiverne 401 (k). Hvis du beslutter du ønsker et engangsbeløb udbetaling betales direkte til dig, 401 (k) planen kurator skal tilbageholde 20% for føderale indkomstskat, og hvis du ikke når op på 55 år inden udgangen af det år, hvori du adskille fra service, administratoren også skal tilbageholde en ekstra 10% for tidlig distribution straf. Så vil du modtage en netto udbetaling af 70-80% af din eksisterende 401(k) plan saldo. Efter 55 år, men er Præmatur distribution straf ikke længere pålagt hvis din udbetaling er foranlediget af din adskillelse fra tjenesten med arbejdsgiveren sponsorere planen.
Selvfølgelig, hvis du vælger at tage en tilbagetrækning, beslutte du senest 60 dage efter distributionen, senere at indbetale det til en IRA som en kvalificeret rollover. Men for tilbagetrækning og fornyet bidrag til at være en skat neutral begivenhed, skal du indbetale beløbet brutto distribution til IRA, hvilket betyder, at du skal udskifte de tilbageholdte midler med midler fra en anden kilde såsom din personlig opsparing.
Hvis du kan modstå trangen til at tage en tilbagetrækning, når du skifter job, er du et skridt tættere på at gøre en distribution beslutning, der vil bevare dine hårdt tjente penge. For at være bedst i stand til at træffe en informeret beslutning, bør du overveje andre muligheder for din eksisterende 401 (k) aktiver, såsom:
• Efterlad dine aktiver i planen 401 (k)
• overføre dine aktiver til en ny arbejdsgiver 401 (k) eller pensionsordning, eller
• rulle dine aktiver i en IRA.
Forlader dine aktiver i 401 (k) plan kan ikke være din bedste løsning. Det afhænger af din eksisterende 401(k) planens bestemmelser. Nogle planer har begrænset investeringsmuligheder for medarbejdere, som har adskilt fra tjenesten, og nogle har restriktive distributionsindstillinger. De fleste planer tillader dog medarbejdere der separat fra tjenesten roll formuen 401 (k) til en ny arbejdsgiver 401(k) plan eller pensionsordning eller rulle til en IRA.
Overføre dine eksisterende 401(k) aktiver til en ny arbejdsgiver plan kan være en mulighed. For at gøre dette, skal du først opfylde betingelser for støtteberettigelse af din nye arbejdsgiver plan. Kurator på den nye plan skal derudover acceptere dine aktiver, som kan være en bekymring, især hvis din eksisterende 401(k) aktiver omfatter aktier arbejdsgiver. Oplysninger om andre involveret i at overføre dine eksisterende 401(k) aktiver til din nye arbejdsgiver 401(k) plan overvejelser er tilgængelig fra din nye arbejdsgiver.
En direkte overførsel til en IRA undgår obligatorisk tilbageholdelse af 20% for indkomstskat og 10% for tidlig distribution straf, hvis det er relevant. Din 401(k) plan trustee kan blot overføre din ordningens aktiver elektronisk eller kan klippe en check skal betales til din IRA. Én gang i din IRA, aktiver fortsætter med at akkumulere skatte-udskudt. En af de mere attraktive aspekter til rullende din eksisterende 401 (k) i en IRA er din kontrol funktion. Ikke kun har du mere kontrol over dine investeringsmuligheder; men vil du også have mere kontrol over timing og måde af din distributioner.
Kontosaldoen 401(k) plan repræsenterer din opsparing; Det er derfor vigtigt at træffe informerede distribution beslutninger, der vil bevare dine hårdt tjente penge. Hvis du vil vide mere om overførsel af anlægsaktiverne 401 (k), eller du kan finde flere oplysninger om at bevare din 401 (k) aktiver og 401 (k) pensionering planlægning strategier baseret på din situation, kontakt venligst en finansiel rådgiver for en gratis konsultation.

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.