Hvad husholdningsbudget procentvise fordeling er typisk?

Typisk amerikansk husholdningsbudget procentvise fordeling ligner nedenstående liste. For de fleste kategorier vises en vifte. En række mere fornuftigt til at hjælpe dig se, hvor dit personlige budget passer (eller ikke passer.) Hvis dit budget ikke passer den typiske amerikanske husholdningsbudget, glæde! Den gennemsnitlige amerikanske husstand budget er jacked – vi bære for meget gæld og vi bare gemme ikke nok. Vi er så bekymrede for vores nabos nye pool, vores kollegas ny bil og vores vens nye designer sko, som vi bruger mere end vi tjener for at forsøge at holde. Men tage hjertet! Anmeld procenter nedenfor, sammenligne din husstand budget og derefter læse videre for at finde ud af hvordan du kan flytte dig selv i den elite minoritet af amerikanere, der har styr på hvor deres penge går.
Typiske husholdningsbudget procenter
33-38% boliger (59-66% af dette er på læ – pant interesse, ejendomsskatter, reparationer, og leje og andre elementer)
15-19% transport (38-48 i dette er køretøjet Køb – 2 biler pr. husstand gennemsnit)
13-14% mad Budget (55% derhjemme, 45% væk)
0-2% alkohol
0-3% tobak og beslægtede produkter
0-2% koffein relaterede produkter
4-5% på tøj og relaterede tjenester (drycleaning)
4,5-6% på ud af lommen sundhedspleje
9% personlige forsikringer og pensioner (opdeling: 1% liv og andre personlige forsikring, 7,5% SS,. 5% investeringer
5% underholdning
2,5% velgørende bidrag
2% læsning og uddannelse
1% personlig plejeprodukter og serviceydelser
2% Diverse
4% kreditkort, forbruger lån interesse
Hvis dit budget nøje svarer til de ovennævnte, er her hvad du kan lave hen til lave at. Gøre disse i rækkefølge. Fortsæt ikke til næste trin indtil du har behandlet det aktuelle trin:
1. stop ved hjælp af din @#! & *! kreditkort!
2. Lav en ned og beskidt budget lige væk! Må ikke bekymre dig om det er lige i første omgang… Du kan perfekt det over tid. Gør det bare!
3. skære ned på din nemt at identificere, useriøst udgifter vaner (3 dollar lattes, magasiner, 450 ekstra satellitkanaler, osv.) Hvis du har fået nogle dyre vaner du har ønsket at lukke i et stykke tid, nu er tid. For eksempel, hvis du en hard-drinkin’, kæde Smokin ‘, kaffe drinkin’ fjols, du kan høste en stormfald i op til 7% eller mere af din indkomst! Bare skære tilbage til 2 drinks om dagen, kun drikker kaffe fra hjemmet og afslutning af cigaretter vil netto dig en pæn mængde af ekstra kontanter og føje år til dit liv! Finpudse dit budget efter fjernelse af hvad du kan.
4. reducere din 401K og andre investeringer betalinger (hvis du har nogen) til minimum tilladte at holde din 401K og/eller andre investeringer konti åbne. Hvis din arbejdsgiver har en bestand matchende plan, holde, foruden et minimum at holde dine investeringer konti åbne (men kun op til minimum, som du skal få alle matchende pengene.) Du vil høste en hel masse mere afkast af afdrage din gæld, end du kan nogensinde håber at forholdsvis få fra traditionelle investeringer. Hvis du betaler i en college fond for dine børn – holde gøre det – hvis du ikke og du virkelig ønsker at, holde ud indtil trin 6. Finpudse dit budget for at afspejle den ekstra indtægt til rådighed, hvis nogen.
5. opbygge en nødfond svarende til 2% af din årlige bruttoindkomst. Det skal være lidt svært at komme til (som en separat checkkonto eller en gensidig fond), men ikke for svært (indlånsbevis.) Arbejde det ind i dit budget – det er meget vigtigt. Du vil ikke tro beløbet af stress, der vil smelte væk, når du gør dette.
6. betale din gæld – alt undtagen realkreditlån. Og ikke bare flytte din revolverende gæld til en anden eller tredje realkreditlån – der er dårlig. Betale dem ved hjælp af en hurtig gæld paydown system som Debt Hammer™. Betale enhver studielån (for fremtidig reference, disse er en dårlig idé.) Afbetale din bil også. Hvis ikke du er op og ned på en billån (din bil er mere værd end du skylder) du kan sælge det og få en billigere, har betalt for bilen. Smide en lille (billig men sjovt) partiet for dig selv og dine kære, hver gang du betale en gæld.
7. Tag alle de penge, du brugte for at betale off din ikke-prioritetsgæld og begynde at lægge det ind i disse investering konti du lægger på tomgang. Kontroller, at du investerer mindst 10% af din bruttoindkomst. Hvis du har fulgt trin 1-4 præcis, bør du have masser af luft i dit budget nu. Hvis dette er sandt og du ønsker at investere mere end 10%, gå videre, men sørg for at belønne dig selv for og leve lidt. Vokse din nødfond til et niveau du er komfortabel med (2 eller flere måneder af indkomst er en god begyndelse.) Hvis du har små børn og du ønsker at sende dem til college, begynde at sætte penge i et kollegium fond af dit valg for dem, hvis du ikke allerede har gjort. Smide en større fest end normalt, når dette er gjort.
8. betale din pant og smide din største parti endnu! Du kan starte i denne retning ved refinansiering til en enkelt fastforrentede realkreditlån (din kredit skal være i temmelig god form at have betalt alle dine andre gæld.) Hvis det er en 30-årig mortage, betale mere end din månedlige betaling til dramatisk lavere rentebeløbet du give til banken. Hvis det er en 15-årig fast – wow! Der er fremragende!
9. Når du er totalt gældfri, regelmæssigt give væk uanset hvad du tror du har råd til. Det er godt for sjælen!
Nem? Ikke. Det værd? Gør ovenstående vil udbetale udbytte i dit liv på mange flere måder end kun kroner og øre. Du vil forsikre dig selv en værdig og økonomisk sikker pensionering. Gøre dette godt, og du vil også bygge en måde for dine børn og dine børnebørn til at nyde velstående liv, og de vil huske dig med kærlighed og respektere længe efter du har flyttet den anden side. Nu komme i gang!
Millionaire 2020™ kan hjælpe dig skære igennem sludder og få dig på vej hurtigt til god budgetlægning. Tjek det ud på

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.