Til salg af ejeren – Hvorfor bruge en ejendomsmægler alligevel

Til salg af ejeren er lige som lyder det, en boligejer, der forsøger at sælge deres hjem uden bistand fra en EJENDOMSMÆGLER. Du kan gøre dette, sikker! De faktisk få deres hus solgt, sikker! Er det typisk? Nej. Omkring 80% af FSBOS ender notering deres hjem med en professionel EJENDOMSMÆGLER alligevel. Her er hvorfor:
1. jeg har ikke tid til at foretage udnævnelser i løbet af dagen eller under normal kontortid.
2. Hvordan kan jeg vide, hvis disse potentielle købere kan kvalificere sig til mit hjem?
3. jeg er ikke klar over den juridiske dokumentation, der skal ledsage en kontrakt.
4. hvordan du vælge en titel selskab, og der er vel at betale deres gebyrer?
5. Hvad hvis køber bakker ud af kontrakten?
6. kan jeg sælge mit hjem til markedsprisen uden at bruge en EJENDOMSMÆGLER?
7. hvilken dækning har jeg hvis køber anlægger mig et år efter lukketid?
8. er det værd at have et hjem inspektion før at sætte huset på markedet?
9. hvem beskytter den hjem garanti i virkelig?
10. vil jeg virkelig spare fast ejendom Kommissionen hvis jeg forsøger at sælge mig selv?
Disse er nogle af de mange spørgsmål, at boligejere nødt til at spørge sig selv, før man indlader sig på denne bestræbelse uden en professionel. Hvad nogle husejere ikke indser er, at de fleste mæglere ligeglad. Dette er vores levebrød. Vi ønsker at sælge dit hjem for den højest mulige pris; vores provision baseret på salgsprisen. Så når vi siger, at huset er overpris, er det! Vores mål er at have en glat transaktion, og du er tilfreds med resultatet så den næste tid til at købe eller sælge, du tænker på os.
Stadig, nogen kan sætte et skilt i gården og forsøge at sælge deres hjem, og nogle kan faktisk få det solgt i en rimelig mængde tid. Men som med ethvert erhverv, hvis du beslutter at påtage sig rollen dig selv, du åbner dig selv op til potentielle risici.
Licenseret REALTORS er bare som sådan er en licenseret professionel, der er i stand til at vejlede dig gennem processen og vurdere transaktionen med det mindste beløb af risiko muligt. Vi hjælpe med at få din hjem solgt i den mindste mængde af tid, for den højest mulige pris. Vi sikrer, at køberne er kvalificeret til at købe hjemmet og gå dig gennem den afsluttende proces trin for trin.
Nogle FSBO tror, at da de har solgt huse før i andre stater, at det vil være en tur i parken hvor som helst. Ikke så. For eksempel, er Texas en af de mest krævende stater, når det kommer til at sælge fast ejendom. Vi som befuldmægtigede er påkrævet ved lov at have alle vores ænder i træk før selv markedsføring huset. Her er et par ting vi skal gøre:
1. kontrol realkreditlån balance at se, om det sælgeren er selv i stand til at sælge på det nuværende marked
2. kontrol af ejerskab
3. gør ejendommen har klart titel
4. it en salgbar ejendom, hvad arbejde skal være afsluttet før notering
5. Hvad er den aktuelle markedspris at tillade en hurtig salg
Afslutningsvis, blot ved at der er en EJENDOMSMÆGLER derude for hver situation. Fra lejemål til erhvervsejendomme, har vi licens til at hjælpe med alle dine fast ejendom behov.

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.